0642876933 info@freroafbouw.nl

Tegelzetter Waalwijk

Tegelzetter in Waalwijk gezocht?
Neem contact met ons op 06-42876933

Op zoek naar een tegelzetter in Waalwijk?

Waalwijk is de stad van René Mioch, Maarten van der Weijden en de stad waar wij van Frero afbouw al een groot aantal klanten blij mochten maken met ons vakmanschap. Want dat we trots zijn op ons werk, dat ziet u aan het resultaat dat we leveren.

Frero afbouw is een bedrijf uit Noord-Brabant dat 95% van de werkzaamheden uitvoert in de regio. We kennen vaak de huizen, waardoor we snel te werk kunnen gaan en u ook gedegen advies kunnen geven om het mooiste resultaat te kunnen boeken.

We krijgen vaak complimenten over onze heldere en open communicatie. Uw wensen staan centraal, maar we vinden het ontzettend belangrijk om u van professioneel advies te voorzien. Dit heeft als resultaat dat we uw visie kunnen combineren met ons vakmanschap, waardoor we een tevredenheidsgarantie kunnen geven op ons werk.

Tegelzetter met spoed gezocht in Waalwijk

Het komt vaak voor dat we een aanvraag krijgen voor een spoedklus. Wellicht is er schade, of komt uw huidige tegelzetter zijn of haar afspraken niet goed na?

Wij vinden het belangrijk dat u snel geholpen wordt, waardoor we altijd zo goed mogelijk met u mee proberen te denken waneer u met spoed op zoek bent naar een tegelzetter in de regio Waalwijk. 

Of u nu in Waalwijk zelf woont, of in Sprang-Cappelle of Waspik, u kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u haast heeft bij het afronden van tegelwerkzaamheden.

Welke diensten leveren wij?

Voordat u met ons contact opneemt, is het natuurlijk prettig om u in te lezen in de diensten die wij aanbieden. Wij vertellen u uitgebreid over tegelzetten op onze tegelzetten pagina en geven u hier een kort overzicht van onze werkzaamheden.

 

Wij bieden zoveel mogelijk diensten aan onder één dak. Dit zorgt ervoor dat u één partij heeft met wie u afspraken maakt. Het voordeel hiervan is vooral dat we een stukje zorg bij u wegnemen. U hoeft immers bij het tegelzetten geen rekening te houden met de agenda van de kitter, dat doen wij namelijk voor u.

Wij kunnen u helpen met het zetten van uw tegels, het afkitten van uw ruimte, het plaatsen van tussenwanden en ook de sloopwerkzaamheden vóórdat we gaan beginnen met de afwerking.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen over het laten betegelen van uw woning, of bent u opzoek naar een ervaren kitter? Vul onderstaand uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u vandaag nog terug.

Tevredenheidsgarantie

We zijn er trots op dat we alle vele mensen hebben mogen helpen met het afwerken van hun woning en bedrijf. We geven u dan ook graag een tevredenheidsgarantie op onze werkzaamheden.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de woningbouw, waardoor we praktisch en efficient kunnen werken en u snel geholpen bent met een uitstekend resultaat.

Ook voor sloopwerk

Wij verzorgen ook sloopwerk, zowel binnen als buiten uw woning. Door onze ervaring in sloopwerkzaamheden, kunnen we snel en accuraat te werk gaan, waardoor u geen onverwachte schade ondervindt.

Oog voor detail

Wij hebben passie voor afbouwwerkzaamheden, waardoor we ook trots willen zijn op ons werk. We hebben dan ook een scherp ook voor details, wat u terug zult zien in het resultaat.

Hoogwaardige producten

Bij Frero afbouw werken we uitsluitend met hoogwaardige producten voor het leggen van de tegels en het afkitten van uw ruimtes. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. We zijn daarom ook getraind in veilig werken en volgen regelmatig extra cursussen, waardoor we nog beter in ons vak zijn en altijd veilig kunnen werken.

Reviews

Lees hier hoe onze klanten onze samenwerking hebben ervaren.

Op basis van 19 waarderingen.
Floris Langenberg
Floris Langenberg
2021-02-06
Down to earth, eerlijke en harde werkers die weten hoe ze kwaliteit moeten leveren. Super bedankt!
Robin Kurvers
Robin Kurvers
2021-02-04
Frero afbouw heeft in ons nieuwe huis prachtig vakmanschap geleverd. De badkamer en alle vloeren volledig betegeld en erg netjes afgekit. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en het resultaat. Een echte aanrader.
Bram van Lier
Bram van Lier
2021-01-29
alessio van Beekveld
alessio van Beekveld
2021-01-29
Klant vriendelijk, goeie adviezen en komen hun afspraken netjes na. Ik heel blij met mijn nieuwe vloer, top gedaan heren. Groetjes een tevreden klant.
V.
V.
2021-01-27
Blij met het resultaat, super gewerkt mannen!!
Melissa de Laat
Melissa de Laat
2021-01-25
Frero heeft bij ons een prachtige tegelvloer gelegd, echt vakwerk! Goede communicatie en alles is naar wens verlopen.
Sanne Kurvers
Sanne Kurvers
2021-01-25
Frero heeft de tegelvloer in onze woonkamer gelegd, ziet er super strak uit!
Nadja Meulensteen
Nadja Meulensteen
2021-01-25
Ontzettend blij met mijn nieuwe keukenvloer. Dank je wel mannen!
Devi de Bruijn
Devi de Bruijn
2021-01-25
Wes Hum
Wes Hum
2021-01-25

Heeft u vragen?

Of u nu een tegelzetter zoekt voor uw keuken, uw badkamer, woonkamer, of gehele woning…

Het is vaak prettig om vooraf even contact op te nemen met een specialist, omdat u dan direct al uw vragen kunt stellen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 06-42876933 en we geven u antwoord op al uw vragen.

U kunt ons ook mailen via info@freroafbouw.nl en we nemen dezelfde dag nog contact met u op. U kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen of uw vraag stellen via whatsapp.

Logo Frero Afbouw - specialist in tegelzetten en kitten

Koningstraat 43
5241 TM Rosmalen
06-42876933
info@freroafbouw.nl
www.freroafbouw.nl

7 + 7 =