0642876933 info@freroafbouw.nl

Tegelzetter Vught

Zoekt u een tegelzetter in de regio Vught?
Neem direct contact met ons op 06-42876933

Tegelzetter gezocht in Vught

Wanneer u gaat verbouwen en op zoek bent naar professionele hulp met betrekking tot het plaatsen van tegels, is het natuurlijk prettig wanneer u een bedrijf in kunt schakelen dat uit de regio komt.

De reden hiervoor is dat we makkelijk even een kijkje bij u kunnen komen nemen en we vaak ook bekend zijn met het soort huis waarin u woont.

We werken vaak in en rondom Vught, zoals bijvoorbeeld in Cromvoirt en Helvoirt. We zijn er ook erg trots op dat we bij ons Vughtse klanten bekend staan als een professioneel bedrijf, dat helder is in de communicatie en gemaakte afspraken nakomt.

Tegelzetter met spoed gezocht in Vught

We worden regelmatig gecontacteerd voor spoedklussen, omdat een verbouwing toch niet helemaal volgens planning lijkt te verlopen en er haast geboden is bij het zetten van de tegels.

Woont u zelf in Vught, of in de regio van Vught en bent u met spoed op zoek naar een betrouwbare en ervaren tegelzetter? Neem even contact met ons op en we denken graag met u mee.

Wat voor werkzaamheden bieden wij aan?

Gaat u verbouwen of verhuizen? Dan is het prettig om te weten voor welke werkzaamheden u bij ons terecht kunt. We vertellen u er graag meer over.

Tegelzetten van A tot Z

Bij ons kunt u terecht voor het uitbesteden van tegelzetten en bovendien zetten wij de tegels van A tot Z.

Hiermee bedoelen we dat we u ook kunnen helpen met sloopwerkzaamheden en de tegels netjes afwerken met een strakke kitlaag.

Of het nu gaat om uw woonkamer, uw keuken, uw badkamer, of een andere ruimte…

We nemen al het werk voor u uit handen en hebben meerdere specialisaties onder één dak.

Voor u is dit prettig omdat u met één enkel bedrijf een afspraak maakt en in uw planning geen rekening hoeft te houden met meerdere vakmensen die pas hun werkzaamheden kunnen uitvoeren nadat de vorige vakman klaar is.

 

Plaatsen tussenwand

Wilt u een tussenwand laten plaatsen? Frero afbouw beschikt over de expertise voor het plaatsen van niet draagbare muurconstructies. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van wanden, zowel op basis van Gibo (gips) en Ytong (cellenbeton).

Terugbelverzoek

Heeft u vragen over het laten betegelen van uw woning, of bent u opzoek naar een ervaren kitter? Vul onderstaand uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u vandaag nog terug.

Tevredenheidsgarantie

We zijn er trots op dat we alle vele mensen hebben mogen helpen met het afwerken van hun woning en bedrijf. We geven u dan ook graag een tevredenheidsgarantie op onze werkzaamheden.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de woningbouw, waardoor we praktisch en efficient kunnen werken en u snel geholpen bent met een uitstekend resultaat.

Ook voor sloopwerk

Wij verzorgen ook sloopwerk, zowel binnen als buiten uw woning. Door onze ervaring in sloopwerkzaamheden, kunnen we snel en accuraat te werk gaan, waardoor u geen onverwachte schade ondervindt.

Oog voor detail

Wij hebben passie voor afbouwwerkzaamheden, waardoor we ook trots willen zijn op ons werk. We hebben dan ook een scherp ook voor details, wat u terug zult zien in het resultaat.

Hoogwaardige producten

Bij Frero afbouw werken we uitsluitend met hoogwaardige producten voor het leggen van de tegels en het afkitten van uw ruimtes. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. We zijn daarom ook getraind in veilig werken en volgen regelmatig extra cursussen, waardoor we nog beter in ons vak zijn en altijd veilig kunnen werken.

Reviews

Lees hier hoe onze klanten onze samenwerking hebben ervaren.

Op basis van 19 waarderingen.
Floris Langenberg
Floris Langenberg
2021-02-06
Down to earth, eerlijke en harde werkers die weten hoe ze kwaliteit moeten leveren. Super bedankt!
Robin Kurvers
Robin Kurvers
2021-02-04
Frero afbouw heeft in ons nieuwe huis prachtig vakmanschap geleverd. De badkamer en alle vloeren volledig betegeld en erg netjes afgekit. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en het resultaat. Een echte aanrader.
Bram van Lier
Bram van Lier
2021-01-29
alessio van Beekveld
alessio van Beekveld
2021-01-29
Klant vriendelijk, goeie adviezen en komen hun afspraken netjes na. Ik heel blij met mijn nieuwe vloer, top gedaan heren. Groetjes een tevreden klant.
V.
V.
2021-01-27
Blij met het resultaat, super gewerkt mannen!!
Melissa de Laat
Melissa de Laat
2021-01-25
Frero heeft bij ons een prachtige tegelvloer gelegd, echt vakwerk! Goede communicatie en alles is naar wens verlopen.
Sanne Kurvers
Sanne Kurvers
2021-01-25
Frero heeft de tegelvloer in onze woonkamer gelegd, ziet er super strak uit!
Nadja Meulensteen
Nadja Meulensteen
2021-01-25
Ontzettend blij met mijn nieuwe keukenvloer. Dank je wel mannen!
Devi de Bruijn
Devi de Bruijn
2021-01-25
Wes Hum
Wes Hum
2021-01-25

Zoekt u een ervaren tegelzetter in de regio Vught? Neem contact met ons op

Vragen staat altijd vrij! En het is bovendien natuurlijk geheel vrijblijvend.

Wanneer u gaat verbouwen vindt er vaak eerst een orienterende fase plaats. Hoe willen we ons huis inrichten? Wat voor badkamer zouden we graag willen? Welke tegels vinden we mooi?

Allemaal vragen die de revu passeren voordat er daadwerkelijk gewerkt kan worden. Mocht u antwoord zoeken op uw vragen, neem dan eens contact met ons op. We helpen u graag verder.

Bel ons direct op 06-42876933 of stuur een mailtje naar info@freroafbouw.nl en we nemen dezelfde dag nog contact met u op. U kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen of uw vraag stellen via whatsapp.

Logo Frero Afbouw - specialist in tegelzetten en kitten

Koningstraat 43
5241 TM Rosmalen
06-42876933
info@freroafbouw.nl
www.freroafbouw.nl

15 + 7 =