0642876933 info@freroafbouw.nl

Tegelzetter Uden

Zoekt u een ervaren tegelzetter in de regio Uden?
Neem direct contact met ons op 06-42876933

Tegelzetter gezocht in Uden

Komt u zelf uit Uden, of woont u in een aangrenzend dorp als Volkel, of Odiliapeel en bent u op zoek naar een betrouwbare ervaren tegelzetter? Zoek dan niet verder!

Frero afbouw is een authentiek Brabants bedrijf dat is gestart door de broers Frenk en Ron Verzandvoort.

We zijn zeer actief in de regio Uden, waar we al een mooi aantal projecten hebben mogen uitvoeren. Het maakt ons dan ook trots dat we ook in Uden een grote klantenkring hebben op weten te bouwen van mensen die hun badkamer, keuken, of de vloer van hun woonkamer wilden laten betegelen.

Bij onze werkwijze staat communicatie centraal. Hiermee bedoelen we niet alleen dat we gemaakt afspraken altijd nakomen, maar ook dat we u van te voren goed adviseren over de mogelijkheden. Vaak weten we met één of twee vragen al exact wat uw wensen zijn, waardoor wij het natuurlijk kunnen vertalen naar een schitterend resultaat.

Als tegelzetter dien je trots te zijn op je werk. Dat vinden wij ook erg belangrijk. Simpelweg omdat we houden van het vak. Dat gaat u zeker terugzien in het resultaat.

Met spoed een tegelzetter nodig in Uden?

Heeft u met spoed een tegelzetter nodig in de regio Uden? Wacht dan vooral niet langer en neem contact met ons op via 06-42876933

We beantwoorden graag al uw vragen en denken zoveel mogelijk met u mee om samen tot een oplossing voor uw probleem te komen.

Voor welke werkzaamheden kunt u ons contacteren?

We vertellen u graag over de werkzaamheden die u aan ons kunt toevertrouwen.

Tegelzetten

Wij zetten tegels in de meest uiteenlopende soorten en maten en kunnen ook uw kapotte tegels repareren.

Kitten

Kitten is een vak apart. In principe kan iedereen leren kitten, maar het wordt pas echt straks als je het door een professionele kitter laat uitvoeren.

Sloopwerkzaamheden

Indien u gaat verbouwen is het vaak ook nodig om verouderde ruimtes te slopen en het puin af te voeren. Mocht u sloopwerkzaamheden hebben, dan kunnen we ervoor zorgen dat dit op een zorgvuldige wijze wordt aangepakt en de ruimte startklaar is voor afwerking.

Plaatsen tussenwand

Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van wanden, zowel op basis van Gibo (gips) en Ytong (cellenbeton). Wilt u een ruimte splitsen, of wilt u binnen een ruimte een wand laten plaatsen? Neem contact met ons op voor meer informatie en we beantwoorden graag al uw vragen.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen over het laten betegelen van uw woning, of bent u opzoek naar een ervaren kitter? Vul onderstaand uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u vandaag nog terug.

Tevredenheidsgarantie

We zijn er trots op dat we alle vele mensen hebben mogen helpen met het afwerken van hun woning en bedrijf. We geven u dan ook graag een tevredenheidsgarantie op onze werkzaamheden.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de woningbouw, waardoor we praktisch en efficient kunnen werken en u snel geholpen bent met een uitstekend resultaat.

Ook voor sloopwerk

Wij verzorgen ook sloopwerk, zowel binnen als buiten uw woning. Door onze ervaring in sloopwerkzaamheden, kunnen we snel en accuraat te werk gaan, waardoor u geen onverwachte schade ondervindt.

Oog voor detail

Wij hebben passie voor afbouwwerkzaamheden, waardoor we ook trots willen zijn op ons werk. We hebben dan ook een scherp ook voor details, wat u terug zult zien in het resultaat.

Hoogwaardige producten

Bij Frero afbouw werken we uitsluitend met hoogwaardige producten voor het leggen van de tegels en het afkitten van uw ruimtes. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. We zijn daarom ook getraind in veilig werken en volgen regelmatig extra cursussen, waardoor we nog beter in ons vak zijn en altijd veilig kunnen werken.

Reviews

Lees hier hoe onze klanten onze samenwerking hebben ervaren.

Op basis van 19 waarderingen.
Floris Langenberg
Floris Langenberg
2021-02-06
Down to earth, eerlijke en harde werkers die weten hoe ze kwaliteit moeten leveren. Super bedankt!
Robin Kurvers
Robin Kurvers
2021-02-04
Frero afbouw heeft in ons nieuwe huis prachtig vakmanschap geleverd. De badkamer en alle vloeren volledig betegeld en erg netjes afgekit. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en het resultaat. Een echte aanrader.
Bram van Lier
Bram van Lier
2021-01-29
alessio van Beekveld
alessio van Beekveld
2021-01-29
Klant vriendelijk, goeie adviezen en komen hun afspraken netjes na. Ik heel blij met mijn nieuwe vloer, top gedaan heren. Groetjes een tevreden klant.
V.
V.
2021-01-27
Blij met het resultaat, super gewerkt mannen!!
Melissa de Laat
Melissa de Laat
2021-01-25
Frero heeft bij ons een prachtige tegelvloer gelegd, echt vakwerk! Goede communicatie en alles is naar wens verlopen.
Sanne Kurvers
Sanne Kurvers
2021-01-25
Frero heeft de tegelvloer in onze woonkamer gelegd, ziet er super strak uit!
Nadja Meulensteen
Nadja Meulensteen
2021-01-25
Ontzettend blij met mijn nieuwe keukenvloer. Dank je wel mannen!
Devi de Bruijn
Devi de Bruijn
2021-01-25
Wes Hum
Wes Hum
2021-01-25

Neem contact op met uw tegelzetter in de regio Uden

Gaat u binnenkort verhuizen, of verbouwen en bent u op zoek naar een tegelzetter die uw wensen kan vertalen naar een schitterend resultaat? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons direct op 06-42876933 en we geven u antwoord op al uw vragen. U kunt ons ook mailen via info@freroafbouw.nl en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

U kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen of uw vraag stellen via whatsapp.

Logo Frero Afbouw - specialist in tegelzetten en kitten

Koningstraat 43
5241 TM Rosmalen
06-42876933
info@freroafbouw.nl
www.freroafbouw.nl

6 + 11 =