0642876933 info@freroafbouw.nl

Tegelzetter Den Bosch

Bent u opzoek naar een tegelzetter in de regio Den Bosch?
Neem direct contact met ons op 06-42876933

Tegelzetter vinden in regio Den Bosch

Frero afbouw is dé regionale specialist op het gebied van tegelzetten en kitten.
Dat we passie hebben voor het vak, ziet u aan het resultaat.

Als Brabants bedrijf zijn we zeer actief in de regio Den Bosch, de plaats waar we al vele mensen mochten helpen met het betegelen van hun badkamer, vloer en keuken. We zijn er dan ook ontzettend trots op dat we in de gemeente ‘s-Hertogenbosch een grote tevreden klantenkring hebben op weten te bouwen.

Wij zijn actief in ‘s-Hertogenbosch, Bokhoven, Dieskant, Empel, Engelen, Gewande, Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Nuland, Oud-Empel, Rosmalen en Vinkel.

Of u nu gaat verbouwen, een nieuwe woning gaat betreden of gaat verhuizen naar een bestaande woning, wanneer u een op zoek bent naar een betrouwbare tegelzetter, dan staan wij voor u klaar.

Tegelzetter met spoed gezocht in Den Bosch

Bent u woonachtig in de regio Den Bosch en heeft u met spoed een goede ervaren tegelzetter nodig? Iemand die direct ziet wat er moet gebeuren en ook snel de klus voor u kan klaren? Neem direct contact met ons op 06-42876933 en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Voor welke werkzaamheden kunt u bij ons terecht?

Voor u als klant is het natuurlijk prettig om te weten welke werkzaamheden u aan ons kunt uitbesteden. We vertellen u er graag meer over.

Tegelzetten

Zowel buiten in uw tuin, of binnen in uw woonkamer, badkamer of keuken. Wij kunnen u helpen met het betegelen van uw woning en adviseren u ook graag over de mogelijkheden.

Kitten

U kunt pas echt van uw woning genieten als de volledige afwerking voltooid is. Om u goed van dienst te zijn, verzorgen we niet alleen het tegelwerk, maar ook de kit werkzaamheden. Hierdoor hoeft u niet te wachten op de kitter en kunt u direct verder. Bovendien kunt u hierdoor al het werk door één partij laten uitvoeren, dat is wel zo handig.

Sloopwerkzaamheden

Haast iedere verbouwing brengt sloopwerkzaamheden met zich mee. Het lijkt makkelijk, maar het kan lastiger zijn dan u in eerste instantie zult denken. Ondanks dat er gesloopt moet worden, willen we toch dat dit met voorzichtigheid gedaan wordt. U wilt immers een goede basis behouden voor de afbouw van uw ruimte. Dat is de reden dat u ook uw sloopwerkzaamheden aan ons kunt uitbesteden. Dan weet u in ieder geval dat het goed gedaan wordt.

Plaatsen tussenwand

Wilt u een tussenwand laten plaatsen? Frero afbouw beschikt over de expertise voor het plaatsen van niet draagbare muurconstructies. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van wanden, zowel op basis van Gibo (gips) en Ytong (cellenbeton).

Terugbelverzoek

Heeft u vragen over het laten betegelen van uw woning, of bent u opzoek naar een ervaren kitter? Vul onderstaand uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u vandaag nog terug.

Tevredenheidsgarantie

We zijn er trots op dat we alle vele mensen hebben mogen helpen met het afwerken van hun woning en bedrijf. We geven u dan ook graag een tevredenheidsgarantie op onze werkzaamheden.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de woningbouw, waardoor we praktisch en efficient kunnen werken en u snel geholpen bent met een uitstekend resultaat.

Ook voor sloopwerk

Wij verzorgen ook sloopwerk, zowel binnen als buiten uw woning. Door onze ervaring in sloopwerkzaamheden, kunnen we snel en accuraat te werk gaan, waardoor u geen onverwachte schade ondervindt.

Oog voor detail

Wij hebben passie voor afbouwwerkzaamheden, waardoor we ook trots willen zijn op ons werk. We hebben dan ook een scherp ook voor details, wat u terug zult zien in het resultaat.

Hoogwaardige producten

Bij Frero afbouw werken we uitsluitend met hoogwaardige producten voor het leggen van de tegels en het afkitten van uw ruimtes. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. We zijn daarom ook getraind in veilig werken en volgen regelmatig extra cursussen, waardoor we nog beter in ons vak zijn en altijd veilig kunnen werken.

Reviews

Lees hier hoe onze klanten onze samenwerking hebben ervaren.

Op basis van 19 waarderingen.
Floris Langenberg
Floris Langenberg
2021-02-06
Down to earth, eerlijke en harde werkers die weten hoe ze kwaliteit moeten leveren. Super bedankt!
Robin Kurvers
Robin Kurvers
2021-02-04
Frero afbouw heeft in ons nieuwe huis prachtig vakmanschap geleverd. De badkamer en alle vloeren volledig betegeld en erg netjes afgekit. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en het resultaat. Een echte aanrader.
Bram van Lier
Bram van Lier
2021-01-29
alessio van Beekveld
alessio van Beekveld
2021-01-29
Klant vriendelijk, goeie adviezen en komen hun afspraken netjes na. Ik heel blij met mijn nieuwe vloer, top gedaan heren. Groetjes een tevreden klant.
V.
V.
2021-01-27
Blij met het resultaat, super gewerkt mannen!!
Melissa de Laat
Melissa de Laat
2021-01-25
Frero heeft bij ons een prachtige tegelvloer gelegd, echt vakwerk! Goede communicatie en alles is naar wens verlopen.
Sanne Kurvers
Sanne Kurvers
2021-01-25
Frero heeft de tegelvloer in onze woonkamer gelegd, ziet er super strak uit!
Nadja Meulensteen
Nadja Meulensteen
2021-01-25
Ontzettend blij met mijn nieuwe keukenvloer. Dank je wel mannen!
Devi de Bruijn
Devi de Bruijn
2021-01-25
Wes Hum
Wes Hum
2021-01-25

Contact met uw specialist in tegelzetten en kitten in de gemeente Den Bosch

Of u nu uw badkamer wilt laten betegelen, uw keuken, uw woonkamer, of een andere ruimte binnen en buiten uw woning, bij ons bent u aan het juiste adres. Van sloopwerkzaamheden tot de afwerking van kitranden, wij kunnen het allemaal voor u uit handen nemen.

We kunnen ons goed voorstellen dat u zich nog aan het orienteren bent en daarom wat vragen heeft. We helpen u dan ook graag op weg. Bel ons direct op 06-42876933 en we geven u antwoord op al uw vragen. U kunt ons ook mailen via info@freroafbouw.nl en we nemen dezelfde dag nog contact met u op. U kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen of uw vraag stellen via whatsapp.

Logo Frero Afbouw - specialist in tegelzetten en kitten

Koningstraat 43
5241 TM Rosmalen
06-42876933
info@freroafbouw.nl
www.freroafbouw.nl

8 + 10 =