0642876933 info@freroafbouw.nl

Direct antwoord op uw vraag?
Bel ons en we helpen u graag.

Over ons

Lees meer over de mensen achter Frero afbouw

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de afwerking van uw woning?
Bel ons direct voor meer informatie: 06-42876933.

We vertellen u graag meer over Frero Afbouw

Omdat we persoonlijk contact ontzettend belangrijk vinden, stellen we ons graag aan u voor. Met Frero afbouw helpen we mensen met het professioneel afwerken van hun woning of bedrijf. Wij zijn de one-stop-shop voor iedereen die de complete afbouw van hun woning of bedrijf uit handen wilt geven. Dit betekent dat u alles onder één enkel dak heeft.

Het grote voordeel voor u als klant is dat de lijnen altijd kort zijn. U communiceert direct met ons, waardoor u altijd snel en adequaat antwoord heeft op al uw vragen. Bij een verbouwing of verhuizing heeft u vaak al genoeg aan u hoofd. U doet dit tenslotte waarschijnlijk niet iedere dag. Dat is ook de reden dat we u het complete plaatje aan willen bieden. Dit zorgt ervoor dat u ons alles kunt vertellen over uw wensen en wij voor u aan de slag kunnen gaan. U hoeft hierbij geen rekening te houden met het plannen van andere vakmensen. Wij nemen dit tenslotte voor u uit handen.

Uit onderzoek is gebleken dat men het plannen van een verbouwing vaak als lastig ervaart. Vaak is dit het gevolg van de afhankelijkheid van verschillende bedrijven. Wanneer bijvoorbeeld uw stukadoor een dag uitloopt, kan het zomaar voorkomen dat hierdoor de planning van de schilder in de war loopt. U zult niet de eerste persoon zijn, waarvoor een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Met natuurlijk extra lange wachttijden als gevolg.

Dat is exact de reden waarom u bij ons, zoveel mogelijk expertises onder één dak vind. U vraagt en wij draaien!

Maak kennis met de gebroeders Verzandvoort

De naam Frero is een samengesteld woord, dat voortkomt uit de voornamen van de oprichters Frenk en Ron Verzandvoort. Bijkomend weetje is dat het woord ‘frero’ vanuit het Frans vertaald kan worden als ‘broertje’.

Al vanaf dat we kinderen waren werd ons geleerd dat hard werken loont en we goed ons best moesten doen op school. Na onze schoolperiode zijn we dan ook direct opzoek gegaan naar een baan. Frenk heeft een aantal jaren bij de ABN Amro en SNS bank gewerkt en Ron heeft in deze periode veel ervaring opgedaan in de verkoop.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Beiden zijn we altijd ontzettend handig geweest en hadden ook een lang gekoesterde wens om samen te gaan werken om een mooi bedrijf op te bouwen. Ondernemen is ons ook met de paplepel ingegoten. Onze vader heeft altijd in de groenvoorziening gewerkt en kon ons altijd vol passie vertellen over de groei van zijn planten. De passie die hij had, wilde we ook najagen. Dat heeft ervoor gezorgd dat we ook uiteindelijk deze stap hebben gezet.

We zijn in de leer gegaan bij ervaren vakmensen, hebben trainingen en ook verschillende cursussen gevolgd om professioneel resultaat te kunnen leveren. We vinden het ontzettend belangrijk dat we goed werk leveren. Dat is misschien nog wel het mooiste van ons vak. Dat we onze klanten het resultaat kunnen laten zien van ons harde werken. Het resultaat waar we trots op zijn en tot in detail voldoet aan de wensen van onze klanten.

Gaat u zelf binnenkort verhuizen, of wilt u gaan verbouwen? Wij helpen u graag met de afbouw van uw woning of bedrijf.

Wat wij belangrijk vinden

Frero Afbouw is inmiddels haast een begrip geworden in de wereld van afbouw. We zijn dan ook ontzettend trots op ons werk en prijzen ons gelukkig dat we iedere dag weer met onze passie bezig mogen zijn.

Vaak denkt men dat het zetten van een tegel, of het afkitten van een badkamer, puur gaat om het werk zelf. Ook op het gebied van sloopwerk komt er meer kijken dan slopen en afvoeren. Wij zeggen vaak dat afbouw “mensenwerk” is. Het gaat daarom ook veel verder dan het plaatsen van een tegel. Het klopt, dat het technisch gezien onder onze werkzaamheden valt, maar het resultaat is wat uiteindelijk telt.

Het sloopwerk, het plaatsen van een tussenwand, het tegelzetten en het afkitten zijn werkzaamheden die nodig zijn om ervoor te zorgen dat u straks kunt genieten van de badkamer die u altijd al wilde. Dat  u kunt koken in uw droomkeuken en met trots uw tegelvloer kunt laten zien. 

Dat is wat voor u belangrijk is en daarom ook wat voor ons telt.

Neem contact op met uw specialist in tegelzetten en kitten

Of u nu vloertegels wilt laten leggen, of wandtegels wilt laten zetten. Of u op zoek bent naar een complete oplossing voor het betegelen van uw badkamer of keuken, inclusief een bedrijf dat ook het kitwerk kan verzorgen, wij geven graag antwoord op al uw vragen.

Bel ons direct op 06-42876933 en we geven u antwoord op al uw vragen. U kunt ons ook mailen via info@freroafbouw.nl en we nemen dezelfde dag nog contact met u op. U kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen of uw vraag stellen via whatsapp.

Logo Frero Afbouw - specialist in tegelzetten en kitten

Koningstraat 43
5241 TM Rosmalen
06-42876933
info@freroafbouw.nl
www.freroafbouw.nl

12 + 11 =