0642876933 info@freroafbouw.nl

Direct antwoord op uw vraag?
Bel ons en we helpen u graag.

Kitten

Het afkitten van uw tegels

Wilt u direct antwoord op een vraag over kitwerkzaamheden? Bel 06-42876933

Kitter gezocht

Wij vinden dat de laatste loodjes het makkelijkst moeten zijn en vooral moeten zorgen voor een schitterend resultaat.

Het strak en goed kitten van uw badkamer, toilet, of keuken vereist vakmanschap. Vaak kunt u al in één oogopslag zien of het kitwerk door een professional is gedaan, of door een hobbiest.

Gedegen kitwerk zorgt niet alleen voor een nette afwerking van uw ruimte, maar voorkomt ook lekkages of andere watergerelateerde problemen. Bovendien zorgt secuur kitwerk ervoor dat schimmel kan worden voorkomen.

 

Kitwerk door Frero Afbouw

Het uitbesteden van uw kitwerk aan Frero Afbouw, brengt een aantal voordelen met zich mee, namelijk:

  • U hoeft het kitwerk niet zelf te doen, wat u een een hoop tijd en frustratie bespaart
  • Wij gebruiken professionele waterbestendige kit, dat lekkages voorkomt
  • Wij gebruiken schimmelwerende kit, waardoor u geen last gaat krijgen van ongezonde groeiende schimmel
  • Strak kitwerk, waardoor alles netjes wordt afgewerkt en u het beste resultaat heeft

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag over tegelzetten of kitwerk en wilt u hier graag over teruggebeld worden?

Vul dan onderstaand uw gegevens in en wij bellen u vandaag nog terug.

1 + 1 =

Wat doet een kitter precies?

Wat voor werkzaamheden doet een kitter en waar moet je op letten bij het laten kitten van je ruimte.
Dat zijn vragen die we in dit gedeelte van onze website beantwoorden.

Welke kitwerkzaamheden doen jullie?

Een vraag die ons vaak gesteld wordt is welke kitwerkzaamheden wij allemaal doen. Het woord allemaal, dekt hierbij wel de lading. Voor in principe alles waarbij kit komt kijken, hebben wij een oplossing.

Wij kitten de tegels in uw keuken, uw badkamer, uw vloer en het toilet. beschikken wij over de expertise om boten te kitten, dilitatie en kunnen we brandwerende kitwerken verzorgen.

 

Waarop moet ik letten bij het laten kitten van mijn woning?

Op het moment dat u tegels laat zetten, dient u zich ervan bewust te zijn, dat de randen van de tegels voorzien moeten worden van een kitlaag.
We willen u adviseren goed na te denken over uw wensen. De belangrijkste vraag is misschien wel: wat vindt u belangrijk?

In principe kan iedereen kitten leren, alleen is de ene kitter de andere niet. Een goede kitter, kit niet zomaar uw ruimte, maar adviseert u ook, zodat u lang van uw nieuwe kitlaag gebruik kunt maken.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat projecten niet uitlopen. Mochten we wat langer nodig hebben voor het zetten van uw tegels, dan hoeft u niet uw agenda naast die van uw kitter te leggen. Bij ons vindt u alles onder één dak, waardoor wij ook de volledige verantwoording nemen over de planning.

Bij Frero Afbouw luisteren we om te begrijpen. Hiermee bedoelen we dat we pas aan de slag gaan, als we uw wensen volledig in kaart hebben gebracht. We stellen de juiste vragen, zodat we precies weten wat uw wensen zijn. Zo denken veel mensen bijvoorbeeld niet na over welke kleur kit het beste bij de tegels past, terwijl donkere kit bijvoorbeeld een schitterend resultaat geeft bij donkere tegels.

 

Het is zonde als u puur kiest voor de goedkoopste oplossing en achteraf spijt hebt van uw keuze omdat het resultaat niet naar wens is. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk om goed uit te vragen wat exact uw wensen zijn. Liever een paar vragen teveel stellen, dan een paar vragen te weinig. Het belangrijkste is namelijk, dat u nog jarenlang kunt genieten van het werk dat wij hebben gedaan.

We willen u ook informeren over de beschikbaarheid. Een goede kitter heeft vaak een volle agenda. Dat is ook de rede dat we u aanraden tijdig een afspraak in te plannen.

Bent u direct op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw kitwerkzaamheden verricht, of heeft u binnenkort iemand nodig? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

 

Kitter gezocht met spoed

Bent u met spoed op zoek naar een ervaren kitter? Wij kunnen direct kijken of we u zo snel mogelijk kunnen helpen met kitwerk.

Soms komt het voor dat een project uitloopt en de bestaande afspraak met uw kitter niet door kan gaan. Door een volle agenda kan het zomaar mogelijk zijn dat de uw kitter pas over enkele weken tijd heeft. Dit kan erg stressvol zijn, maar wij kunnen u helpen.

Loopt een verbouwing uit? Heeft uw kitter plotseling afgezegd, of heeft u om een andere rede haast met het laten kitten van uw badkamer, keuken, of andere kamer in uw woning?

Als u met spoed een kitter nodig heeft, bel ons dan direct op 06-42876933 en we gaan samen met u kijken of we u snel uit de brand kunnen helpen.

Waarom scheurt kit?

Als deze oud, droog, poreuze wordt, of als de kit niet goed gezet is bij werkende delen.

Bij bijvoorbeeld een badkuip dient u eerst de badkuip te vullen met water alvorens u deze gaat afkitten.

Dit is namelijk omdat als het bad gevuld is, deze druk/rek geeft op de voeg naden. Zorg altijd dat u in de wijdste positie van de voeg de kit aanbrengt. Anders zal deze later scheuren.

Wanneer moet ik kit vervangen?

Uw kit moet vervangen worden op het moment dat de kit haar functie niet meer vervuld. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer de kit poreus wordt, of wanneer er een scheur in de kitlaag zit.

In de badkamer moet de kit bijvoorbeeld vervangen worden wanneer de kit in de naad is verdwenen. Op dat moment blijft er water in de naden zitten en is het tijd om uw kit te laten vervangen.

Foto’s van kitwerkzaamheden

Wilt u zelf zien welke kitwerkzaamheden u aan ons kunt uitbesteden? Neem dan eens onderstaand een kijkje in onze fotogalerij.

Reviews

Lees hier hoe onze klanten onze samenwerking hebben ervaren.

Op basis van 19 waarderingen.
Floris Langenberg
Floris Langenberg
2021-02-06
Down to earth, eerlijke en harde werkers die weten hoe ze kwaliteit moeten leveren. Super bedankt!
Robin Kurvers
Robin Kurvers
2021-02-04
Frero afbouw heeft in ons nieuwe huis prachtig vakmanschap geleverd. De badkamer en alle vloeren volledig betegeld en erg netjes afgekit. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en het resultaat. Een echte aanrader.
Bram van Lier
Bram van Lier
2021-01-29
alessio van Beekveld
alessio van Beekveld
2021-01-29
Klant vriendelijk, goeie adviezen en komen hun afspraken netjes na. Ik heel blij met mijn nieuwe vloer, top gedaan heren. Groetjes een tevreden klant.
V.
V.
2021-01-27
Blij met het resultaat, super gewerkt mannen!!
Melissa de Laat
Melissa de Laat
2021-01-25
Frero heeft bij ons een prachtige tegelvloer gelegd, echt vakwerk! Goede communicatie en alles is naar wens verlopen.
Sanne Kurvers
Sanne Kurvers
2021-01-25
Frero heeft de tegelvloer in onze woonkamer gelegd, ziet er super strak uit!
Nadja Meulensteen
Nadja Meulensteen
2021-01-25
Ontzettend blij met mijn nieuwe keukenvloer. Dank je wel mannen!
Devi de Bruijn
Devi de Bruijn
2021-01-25
Wes Hum
Wes Hum
2021-01-25

Onze werkzaamheden

Vind direct meer informatie over tegelzetten, kitten, sloopwerkzaamheden en het laten plaatsen van een tussenwand.

Neem contact op met uw specialist in tegelzetten en kitten

Of u nu vloertegels wilt laten leggen, of wandtegels wilt laten zetten. Of u op zoek bent naar een complete oplossing voor het betegelen van uw badkamer of keuken, inclusief een bedrijf dat ook het kitwerk kan verzorgen, wij geven graag antwoord op al uw vragen.

Bel ons direct op 06-42876933 en we geven u antwoord op al uw vragen. U kunt ons ook mailen via info@freroafbouw.nl en we nemen dezelfde dag nog contact met u op. U kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen of uw vraag stellen via whatsapp.

Logo Frero Afbouw - specialist in tegelzetten en kitten

Koningstraat 43
5241 TM Rosmalen
06-42876933
info@freroafbouw.nl
www.freroafbouw.nl

8 + 14 =

Ook bij u in de regio!

Als specialist op het gebied van tegelzetten en kitten, zijn wij vaak ook bij u in de regio actief. Bent u op zoek naar een tegelzetter in uw woonplaats? Neem dan eens een kijkje op één van onze regio pagina's.

Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Helmond, Oss, Meierijstad, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Altena, Waalwijk, Veldhoven, Heusden, Etten-Leur, Uden, Gelfdrop-Mierlo, Moerdijk, Deurne, Valkenswaard, Bernheze, Boxtel, Gemert-Bakel, Halderberge, Best, Boxmeer, Sint-Michielsgestel, Drimmelen, Gilze en Rijen, Vught, Oisterwijk, Dongen en Steenbergen.